LOGBOEK MANAGER
Voor grip op facility ManagementLogboekmanager maakt gebruik van geautomatiseerde kwaliteitsmanagement, communicatie en planning software voor facilitair management.


Uw medewerkers zijn met de real-time verbonden met de LOGBOEK MANAGER. Samen als team werken wij continu aan de kwaliteit en efficiëntie van uw service. Daarnaast profiteren ook uw klanten en werknemers van deze digitalisatie. Hiermee biedt u ze namelijk transparantie en bouwt u vertrouwen met ze op. 

Werken met LOGBOEK MANAGER zal resulteren in minder klachten, snellere afhandeling van problemen en al met al een hogere klanttevredenheid.

  • Technische kwaliteitscontroles
  • Flexibele audits en checklisten
  • Meldingen & digitaal logboek
  • Digitale formulieren
  • Gebruikerstevredenheid
  • Onderhoudsplanning & registratie
  • Tijd- en aanwezigheidsregistratie
  • Documentmanagement
  • Sensoren & Internet of Things
  • Analyse & RapportagesSTROOMLIJN UW MELDINGEN 

Beheer uw klachten- en storingsmeldingen online met LOGBOEK MANAGER meldingenbeheer. 

VOORDELEN VAN LOGBOEK MANAGER Ingebouwde checklists en logboeken

Ingebouwde checklist en logboeken. Gebaseerd op het Bouwbesluit, het Kiwa BGB Keurmerk en RgdBoei. Veilig stellen van documentatie en historie. Vooruit plannen van onderhoud, keuringen en inspecties. Automatisch opdragen van werkzaamheden geheel geautomatiseerd. Groot gebruiksgemak door mobiel gebruik. Duidelijke rapporten en overzichtelijk dashboard

ALLES ONDER CONTROLE

In een LOGBOEK MANAGER organiseert u onder meer zaken rondom het Bouwbesluit, de brandmeldinstallaties (BMI) en ontruimingsoefeningen. In de module zijn Kiwa-checklists en digitale logboeken opgenomen. Hier kunt u uw eigen vragen- en controlelijsten eenvoudig aan toevoegen. De module is ook praktisch: lopend door uw gebouw werkt u op uw tablet of smartphone uw checklists bij, zet u opdrachten uit of meldt u werkzaamheden af.

BRANDVEILIGHEID VOOR ALLES, VOOR MENS EN GEBOUW

Zorgen dat uw gebouwen brandveilig zijn, regelt u niet op een achternamiddag. Brandveiligheid is een continu proces met veel verplichtingen. LOGBOEK MANAGER helpt u om te voldoen aan de (wettelijke) brandveiligheidsvoorschriften en geeft aan waarvoor u maatregelen moet treffen. U signaleert de deadlines en wijst verantwoordelijkheden en budgetten toe.

ZICHT OP KWALITEIT EN KWANTITEIT VAN UW WAARDEVOLLE BEDRIJFSMIDDELEN

Met de LOGBOEK MANAGER module Middelenbeheer weet u waar uw bedrijfsmiddelen zich bevinden en in welke staat ze verkeren, in kwantiteit én kwaliteit. De LOGBOEKMANAGER registreert, classificeert en bewaakt volledig automatisch (wettelijke) controles, keuringen en onderhoud. Daarmee houdt u uw middelen procesmatig in de grip.MEER INZICHT, MEER SNELHEID

Duidelijk communiceren over klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen LOGBOEKMANAGER houdt klanten tevreden. 

MET LOGBOEKMANAGER VOOR ELK PROCES EEN OPLOSSING

LOGBOEK MANAGER is modulair opgezet en draait in de cloud. Met diverse modules kunt u zelf bepalen welke processen u als eerste wilt optimaliseren. Grote kracht van LOGBOEK MANAGER is dat wij relaties leggen met uw andere processen. Wel zo efficiënt.

Wij horen graag waarmee wij u het beste van dienst kunnen zijn, waarmee wij elkaar kunnen versterken. Voor het maken van een kennismakingsafspraak zie onderstaand contactformulier.


Enkele voorbeelden van SUPPORT modules die u kunt inzetten voor uw organisatie:

                                                               

 


 


LOGBOEKMANAGER

ONLINE-LOGBOEKEN

PROJECTADMINISTRATIE

MELDINGEN BEHEER

CONTRACT BEHEER

- Onderhoud-portaal

ONDERHOUD BEHEER

- Reparatie-portaal

- Onderhoudsplan

Huismeester-support

- Conditie meting


- actualiseren/upgraden


MIDDELEN BEHEER


OFFERTE BEHEER


Begroten 


VEILIGHEID BEHEER


ENERGIE BEHEER


LEGIONELLA PREVENTIE


SLEUTEL/TOEGANG BEHEER


LEVERANCIERS BEOORDELINGEN

"REKEN  OP ONZE EXPERTISE EN ONS NETWERK VAN ERVAREN ADVISEURS"